Messer

FOKUS PÅ BL.A. SIKKERHED

FRA GRUNDSIKKERHED TIL

HØJESTE MODSTANDSKLASSE, RC3

FLEKSIBEL PRODUKTION

SMARTE LØSNINGER. DIN EN 1628

Se video: GU-SIKKERHEDSTEST på YouTube her

GU programmet imødekommer alle krav til komfort, sikkerhed, elegant design og løsninger til byggeri for borgere med særlige behov.

Hør mere om de brugersikre, barrierefri GU- løsninger med motorstyret komfortbetjening via trykknappanel og fjernbetjening.


På Bygg Reis Deg 2017 præsenterede SKANDI BESLAG bl.a. en udvidelse af UNIversal princippet til vinduer, som sikrer en enkel, effektiv, fleksibel og tidsbesparende montage med GU-UNI-JET beslagprogrammet. Uanset vinduets mål og design.

   Med den nye Catch-Stay saks tilføjes der mulighed for ekstra sikkerhed og funktions-komfort for indadgående, sidehængte vinduer i ventilationsstillingen, selv i stormvejr og ved kraftige vindstød. 

   Grebet kan  placeres valgfrit enten lavtsiddende på siderammen eller på bundrammen, så vinduet opfylder alle krav til tilgængelighed, herunder betjening med nedsat funktionsevne samt betjening fra siddende stilling. Uden el og motor!

På Bygg Reis Deg i 2015 præsenterede SKANDI BESLAG bl.a. det nye tilsætningsstykke i Secury systemet, som gør det nemt at tilpasse dørelementer til individuelle højdemål i den samme udfræsning. Mere

GU præsenterer helt nye muligheder

i hæveskyde programmet:

GU-HS ePOWER og

GU-HS SilentClose.

GU SKANDI A/S. Møllehaven 20 . DK- 4040 Jyllinge. CVR nr. DK 89 30 47 17. Tel. (+45) 4678 9600. Et selskab i Gretsch-Unitas Gruppen.

Copyright © All Rights Reserved